Over ons

Welkom op onze webshop

Graag stel ik mezelf even voor.  Mijn naam is Anita en honden maken al 30 jaar deel uit van mijn leven. Vanuit mijn passie voor honden in het algemeen, en windhonden in het bijzonder ben ik met Galgito gestart.

In 2007 adopteerden we onze eerste Spaanse Rescue hond Bo, een super enthousiaste podenco mix.  Haar adoptie was meteen de start van vele jaren vrijwilligerswerk waarbij ik regelmatig naar Spanje afreisde om ter plaatse in de asielen te gaan helpen.

In de loop der jaren hebben we verschillende windhonden geadopteerd of tijdelijk opgevangen en al doende heel wat bijgeleerd over hun noden en verzorging.

Anno 2021 maken Vivi en Billy deel uit van ons gezinnetje.

Vivi was heel getraumatiseerd bij aankomst en heeft intussen al heel wat angsten overwonnen.  We nemen echter geen risico en ze wordt steeds veilig aangelijnd als we gaan wandelen met een Martingale halsband in combinatie met tussenstukje en U-Lead tuigje.

Billy werd als pup geadopteerd en voor hem is het leven 1 groot feest.  Hij heeft veel energie en is soms te enthousiast tijdens het wandelen.  Voor Billy gebruik ik het Mazter anti trektuig in combinatie met een Martingale halsband.  Binnenshuis speelt Billy graag met knuffels en ook de snackslang is 1 van zijn favoriete speeltjes.

Zowel Vivi als Billy testen de producten die te koop zijn in de webshop en ja hoor … soms vinden we producten net niet goed genoeg en dan worden deze niet te koop aangeboden via de webshop. 

Net zoals jij heb ik een groot hart voor onze trouwe viervoeters. Het kriebelde reeds een tijdje om zelf leuke en vooral kwalitatieve hondenspulletjes te verkopen.  Een ideale manier om mijn ervaring te benutten en eerlijk advies te geven.  Alle producten in onze windhonden webshop  zijn producten die ik zelf gebruik voor mijn honden of zeker zou kopen.  Met andere woorden, vind ik het  leuk, mooi, veilig, handig, … kortom “goed genoeg” voor mijn honden, dan vind je het terug op de Galgito webshop.

Galgito richt zich in de eerste plaats op toffe, kwalitatieve en vaak noodzakelijke windhondenspulletjes.

Onze dierenliefde gaat natuurlijk veel verder dan windhonden alleen.  Daarom vind je in onze webshop ook benodigdheden en hebbedingetjes voor andere hondenrassen.  Zelfs katten baasjes hebben de weg naar onze webshop gevonden.  Vooral Sphynx katten vinden onze Fluffy slaapzakken de max ! 

Ondersteuning goede doelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zodat het commerciële doel samenvloeit met mijn idealistische doel, daar ga ik voor. Alle kleine beetjes helpen en ik draag dan ook graag een steentje bij door in de mate van het mogelijke goede doelen te steunen die zich inzetten voor dierenwelzijn.

Een aantal van onze producten o.a. Martingale halsbanden, worden bovendien met de hand gemaakt door  honden liefhebbers. Zij doneren tevens een deel van hun opbrengst aan een Spaans asiel waar ze actief zijn als vrijwilliger.

Wij steunden reeds volgende organisaties: Galgo Aid Europe, Arca de Noe te Albacete en Vrienden der Blinden

Reintje snuffelt

JUNI 2021

Cadeautje voor Reintje, galgo pup en zorgenkindje in opvang bij Galgo Aid Europe vzw.

Windhonden knuffel

JULI 2021

Schenking windhondenspeelgoedje aan Veiling Galgo Aid Europe vzw.

donate

AUG 2021

Schenking bedrag verkochte donuts mei tot eind augustus aan Arca de Noe te Albacete.

Vrienden der Blinden

JAN 2022

Schenking aan vrienden der blinden.

Arca

AUG 2023

Wandeling ten voordele van Arca de Noe. Schenking van € 2000

Hallo,

blij om je terug te zien

INLOGGEN

Nieuwe klant ?

maak dan hier je account aan

REGISTREER