Klantenservice

Algemene Voorwaarden

 1. GALGITO

  Pierrelaan 38 – 2960 Brecht -België
  BTW : BE0765484804

 2. Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

 1. Bestelling en Betaling
 2. Verzending

  Indien je pakje niet geleverd kon worden en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost van 5 euro ten laste van jou als klant.

 1. Retour

  Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat je als consument het artikel slechts mag inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering heeft ondergaan door het gebruik zal dit ten laste van jou als klant in rekening worden gebracht. Je dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in  originele verpakking terug aan Galgito te bezorgen. Wegens hygiënische redenen kunnen verschillende producten en op maat gemaakte producten niet worden teruggenomen.

 2. Beperkte aansprakelijkheid

  Galgito probeert steeds het nodige te doen om de website zo up-to-date mogelijk te houden. Ondanks onze inspanningen kan het voorvallen dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  Galgito behoudt zich het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder dit verder mee te delen.

  Producten aangeboden op de website van Galgito worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Galgito.

  Voor prijzen en andere informatie over producten geldt een voorbehoud van programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan er geen overeenkomst geclaimd worden van Galgito.

  Gebruikers kunnen zelf reviews plaatsen op de website. Galgito zal deze reviews nakijken. Als we merken dat er valse reviews geplaatst worden door personen die bij ons niet als klant gekend zijn,  dan zullen deze reviews verwijderd worden.

 3. Klachten

  Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s. Kleuren op de foto’s kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren. Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval. Indien je twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan je ons altijd contacteren voor meer info.

  Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.

 1. Garantie

  Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.  Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dien je ons als koper hiervan binnen de 14 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen.

 1. Privacy

  De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. Galgito mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van onze producten. De klant heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan info@galgito.be

 1. Eigendomsrecht

  Geen enkel gegeven of foto’s van onze site mogen gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming

Hallo,

blij om je terug te zien

INLOGGEN

Nieuwe klant ?

maak dan hier je account aan

REGISTREER