Klantenservice

Disclaimer

Disclaimer voor www.galgito.be

Galgito behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder dit verder mee te delen.


Beperkte aansprakelijkheid

Galgito probeert steeds het nodige te doen om de website zo up-to-date mogelijk te houden. Ondanks onze inspanningen kan het voorvallen dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Producten aangeboden op de website van Galgito worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Galgito.

Voor prijzen en andere informatie over producten geldt een voorbehoud van programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan er geen overeenkomst geclaimt worden van Galgito.

Gebruikers kunnen zelf reviews plaatsen op de website. Galgito zal deze reviews van tijd tot tijd nakijken. Als wij zien dat er valse reviews geplaatst worden door personen die bij ons niet als klant gekend zijn, dan zullen deze reviews verwijderd worden.


Auteursrechten

Alle foto’s gebruikt op deze website zijn intellectueel eigendom van Galgito.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Galgito.

Hallo,

blij om je terug te zien

INLOGGEN

Nieuwe klant ?

maak dan hier je account aan

REGISTREER