Outdoor halsband City

Outdoor halsband City

De Outdoor halsband van Lumiies is een opvallende, maar toch stijlvolle halsband.

Deze premium halsband is gemaakt van 100% gerecycleerd PVC. De halsband is verstelbaar, soepel en heel comfortabel voor je hond om te dragen. Bovendien is deze  halsband water- en vuilafstotend en dus gemakkelijk te reinigen.

De halsband bestaat uit 2 delen die in elkaar schuiven.  Zorg er steeds voor dat je hond de halsband niet over het hoofd kan trekken.

De fluo kleuren van de halsbanden zorgen voor een goede zichtbaarheid en extra veiligheid.  Eventueel kan je hond de halsband ook zonder het bredere fluo middenstuk dragen.

De fluo halsband is verkrijgbaar in verschillende maten en in twee kleurencombinaties en past perfect bij de Flexi leiband (outdoor) of City leiband (outdoor).  Billy en Vivi, mijn galgo’s, dragen beiden maatje medium.  Twijfel je over de juiste maat, stuur me dan gerust een mailtje via info@galgito.be en ik help je graag verder.

 

 

28,0034,00

SKU niet beschikbaar Categorieën , ,
Loading...
Maat

Small, Medium, Large, Extra Large

Maatinformatie

Small: taupe halsband 15 cm breed, fluo halsband 4 cm breed en 24 – 33 cm verstelbare lengte.
Medium: taupe halsband 20 cm breed, fluo halsband 5 cm breed en 32 – 40 cm verstelbare lengte.
Large: taupe halsband 20 cm breed, fluo halsband 5 cm breed en 38 – 46 cm verstelbare lengte.
Extra Large: taupe halsband 20 cm breed, fluo halsband 5 cm breed en 46 – 54 cm verstelbare lengte.

Een halsband moet niet alleen veilig en mooi zijn, maar ook goed passen. Meet daarom voordat je een bestelling plaatst steeds éérst de nekomtrek van je hond. Dit kan je gemakkelijk doen met een meetlint of met een koordje dat je daarna tegen een meetlat houdt om te kijken hoeveel cm de omtrek is. Twijfel je over de maat ? Stuur me dan even een mailtje via info@galgito.be, ik help je graag.

Kleur

Geel, Oranje

Hallo,

blij om je terug te zien

INLOGGEN

Nieuwe klant ?

maak dan hier je account aan

REGISTREER