Paracord anti-teken halsband – Rood

Paracord anti-teken halsband – Rood

100% natuurlijke anti tekenband.

Onze handgemaakte anti tekenbandjes worden gemaakt van Paracord, hierin zitten de keramieke EM-X kralen verwerkt. Er zijn diverse kleuren en maten verkrijgbaar. De anti tekenbandjes worden afgewerkt met kralen en een verstelbare stopper.

Tijdens het bakken van de kralen wordt de informatie(trilling) en energie van de EM micro organismen in de klei opgeslagen die deze daarna weer afgeeft aan zijn omgeving en zorgt voor meer harmonie en een verhoging van de natuurlijke weerstand van uw hond.
De trilling wordt door teken en ook vlooien als zeer onprettig ervaren maar wordt door honden en mensen niet opgemerkt. De EM kralen zorgen ervoor dat uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups.
   • 100% natuurlijke EM-X kralen
   • Geen bijwerkingen en volledig natuurlijk
   • Beschadigt de vacht niet
   • De hond kan gewoon zwemmen met de band om

Em-keramiek is een 100% natuurlijk product. De resultaten kunnen verschillen van dier tot dier. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat honden die EM-tekenbanden dragen beduidend minder teken hebben dan honden zonder bescherming.

18,0022,00

SKU niet beschikbaar Categorie
Loading...
Afmeting

25-29 cm, 30-34 cm, 35-39 cm, 40-49 cm

1 beoordeling voor Paracord anti-teken halsband – Rood

 1. Sandra

  Wij hebben deze prachtige anti teken kettingen gekocht op de jaarmarkt in St Job voor onze 2 honden. We krijgen veel complimenten en hebben al enkele vrienden doorverwezen naar jullie webshop.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo,

blij om je terug te zien

INLOGGEN

Nieuwe klant ?

maak dan hier je account aan

REGISTREER